BOOK

BOOK GOLF BOOK PADDLE BOOK ACTIVITIES
Golf de Pals The Oldest golf course in La Costa Brava (+34) 972 667 739
Book your Green Fees

Best prices guaranteed

Cancellation up to 24 hours before game date

Golf de Pals impulsa un projecte d'investigació

16.09.2021

Projecte de desenvolupament de bioestratègies de gestió de la gespa més sostenibles i reducció de l'ús de fitosanitaris

Golf de Pals manté el seu compromís ferm cap a una política de sostenibilitat mediambiental, amb una aposta cap a la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle amb la introducció d’autosegadores elèctriques, una potenciació de l’econòmica circular amb l’ús de residus vegetals composats com a font alternativa als fertilitzants complexos minerals, així com en la reducció de l’ús fitosanitaris (fungicides i insecticides) pel tractament de malalties i plagues de la gespa.

Un nou pas en aquesta direcció, és el projecte d’investigació que es desenvoluparà a les instal•lacions del Golf de Pals, conjuntament amb la Universitat de Barcelona i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Aquest projecte, impulsat des del Golf de Pals, estudiarà la introducció de bioestratègies en els processos de construcció de greens dels camps de golf, així com la interacció entre la gespa i els microorganismes presents a l’entorn de les arrels, que de forma anàloga a la microbiota present al sistema digestiu dels éssers humans, són imprescindibles per al bon desenvolupament de la planta. El coneixement de la dinàmica de les població microbiana permetrà consolidar mecanismes de gestió de la gespa més sostenibles.

Per aquest motiu, s’han iniciat les obres de construcció d’un green al costat del green del forat 16, per a realitzar l’assaig experimental.

Golf de Pals impulsa un projecte d'investigació

Take advantage of our opportunities

Happy Hour Golf

Tee times from 12pm

See more

Sunday afternoon

Check the special price

See more

Weekly Green Fee Pack

From 53€/green fee (18 holes)

See more

Annual Green fee Pack

18 holes from 49 €

See more