RESERVER

RESERVER GOLF RESERVER PADEL RESERVER ACTIVITÉS
Golf de Pals Le premier parcours de golf de la Costa Brava (+34) 972 667 739
Réservez vos Green Fees

Meilleurs prix garantis

Annulation jusqu'à 24 heures avant la date du jeu

Golf de Pals impulsa un projecte d'investigació

16.09.2021

Projecte de desenvolupament de bioestratègies de gestió de la gespa més sostenibles i reducció de l'ús de fitosanitaris

Golf de Pals manté el seu compromís ferm cap a una política de sostenibilitat mediambiental, amb una aposta cap a la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle amb la introducció d’autosegadores elèctriques, una potenciació de l’econòmica circular amb l’ús de residus vegetals composats com a font alternativa als fertilitzants complexos minerals, així com en la reducció de l’ús fitosanitaris (fungicides i insecticides) pel tractament de malalties i plagues de la gespa.

Un nou pas en aquesta direcció, és el projecte d’investigació que es desenvoluparà a les instal•lacions del Golf de Pals, conjuntament amb la Universitat de Barcelona i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Aquest projecte, impulsat des del Golf de Pals, estudiarà la introducció de bioestratègies en els processos de construcció de greens dels camps de golf, així com la interacció entre la gespa i els microorganismes presents a l’entorn de les arrels, que de forma anàloga a la microbiota present al sistema digestiu dels éssers humans, són imprescindibles per al bon desenvolupament de la planta. El coneixement de la dinàmica de les població microbiana permetrà consolidar mecanismes de gestió de la gespa més sostenibles.

Per aquest motiu, s’han iniciat les obres de construcció d’un green al costat del green del forat 16, per a realitzar l’assaig experimental.

Golf de Pals impulsa un projecte d'investigació

Profitez de nos possibilités

Happy Hour Golf

Départs à partir de 12h

Voir plus

Dimanche après-midi

Consultez le prix spécial

Voir plus

Carnet Semaine de Green fees

À partir de 53€/green fee (18 trous)

Voir plus

Carnet de Green fees Annuel

18 trous à partir de 49 €

Voir plus