RESERVAR

RESERVAR GOLF RESERVAR PÀDEL RESERVAR ACTIVITATS

Ane Urchegui i Stanislas De Narkevitch vencedors del Campionat Golf de Pals - Segona prova del Grand Prix Mid Amateur 2023

21.03.2023

El Golf de Pals va acollir el passat cap de setmana, 18 i 19 de març, la segona prova del Grand Prix Mid Amateur masculí i femení que va iniciar al febrer a Camiral Resort (PGA Catalunya) i finalitzarà a Llavaneres a finals d’octubre.

Cal destacar la participació de la jugadora bilbaïna Ane Urchegui, guanyadora del Mid Amateur Europeu 2022, entre les nombroses promeses del golf amateur.

La primera jornada es va disputar sota un cel ennuvolat que, desgraciadament, no ens va regalar aquesta pluja tan desitjada.

Van encapçalar la classificació del primer dia el jugador francès amb llicència de Torremirona Golf Club Stanislas De Narkevitch amb el par del camp i en segona posició Lucas Garré jugador del Real Club de Golf el Prat amb 75 cops.

Ane Urchegui va encapçalar la classificació femenina del primer dia firmant la millor targeta del campionat 1 sota el par del camp, seguida per la jugadora de Vallromanes, Marta Trillo, amb 79 cops, a 7 cops de la tercera classificada.

Les sortides de la segona jornada van ser per ordre de classificació inversa sortint, en darrer lloc, els líders del campionat. Els núvols del primer dia van desaparèixer i van donar pas a l’habitual sol radiant de la Costa Brava, que prometia als jugadors i acompanyants un calorós aperitiu, esperant l’entrega de premis a l’espectacular terrassa de la casa club davant del green del forat 9.

La victòria del campionat en categoria femenina se la va emportar Ane Urchegui que, tot i que va pujar de cops a la segona volta (77 cops), va signar la millor targeta acumulada del campionat amb 149 cops. Marta Trillo es va alçar subcampiona en categoria femenina amb un joc regular, firmant 79 cops en cada volta

En categoria masculina, tot i que Yvan Arquillo acabava la primera jornada en 7ª posició, va forçar el play-off a la segona jornada empatant a 151 cops amb De Narkevitch. El play-off es va disputar al forat 9 del camp, un par 3 que feia que les sortides d’Arquillo acabessin al bunker i la bola De Narkevitch a poc més de 1 metre del forat .

Tot i que la sortida de bunker d’Arquillo va ser molt bona i quasi va acabar fent un birdie, va finalitzar el forat amb un bogey.  Per altre banda, De Narkevitch amb 2 putts acabava amb un par i aconseguia la victòria final del Campionat Mid Amateur del Golf de Pals.

Durant el lliurament de trofeus als campions i subcampions, i el posterior sorteig de regals, Anne Urchegui i Stanislas De Narkevitch van agrair a la Federació Catalana de Golf l’organització d’aquestes proves i el suport al golf Amateur en general, i van felicitar el Golf de Pals pel fantàstic estat del camp i l’organització.

Ane Urchegui i Stanislas De Narkevitch vencedors del  Campionat Golf de Pals - Segona prova del Grand Prix Mid  Amateur 2023